lamalla.cat lamalla.cat Xarxa de Televisions Locals

  Xarxes socials

 • twitter
 • facebook

  Utilitats

 • Clica aquí per escoltar

Vols saber per què el gat còsmic és blau?

Nou DVD: En Doraemon i el misteri dels núvols

Ara tens l’oportunitat de presenciar un moment històric que ningú ha pogut veure encara. És el naixement d’en Doraemon, el gat còsmic més famós de tot l’univers. Qui eren els seus pares, com és el seu planeta, per què és de color blau i com va arribar a casa d’en Nobita són alguns dels misteris que pots resoldre. On pots descobrir tot això? Doncs al DVD En Doraemon i el misteri dels núvols, una nova aventura del gat robot i els seus amics que surt a la venda aquest dimecres, 20 d’octubre.

En aquesta nova pel·lícula en Doraemon i la seva colla tenen una important missió: salvar el planeta Terra d’un gran perill. I ho hauran de fer en un escenari ben peculiar: els núvols. Ens expliquem. Resulta que els nostres amics, gràcies a la butxaca màgica del gat còsmic, han creat el seu propi món al cel. És un gran núvol amb un castell, molts arbres, un bonic riu i, fins tot, cotxes que funcionen amb energia solar.

Doncs bé, resulta que un bon dia, mentre descansen tranquil·lament en aquest paradís, es troben uns extraterrestres que viuen als núvols i que volen destruir la Terra per castigar, així, els humans que no tenen cura del medi ambient. Llavors, en Doraemon haurà de convèncer aquests extraterrestres que a la Terra també hi ha gent que lluita per salvar la natura.

En aquest intent de salvar el planeta, el gat robot farà nous amics, s’enfrontarà a grans perills i, fins i tot, toparà amb grans animals prehistòrics. En definitiva, viurà una gran aventura que no et pots perdre!

Continguts extra: el naixement d'en Doraemon

I això no és tot. A banda d’aquesta pel·lícula, el nou DVD inclou un munt de continguts extra, entre ells el capítol especial El naixement d’en Doraemon, on descobriràs els secrets millor guardats del gat còsmic. Per què va perdre les orelles? Qui és en realitat? Per què és de color blau? D’on ve?. Tens curiositat, oi?

Altres continguts extra del DVD són els tràilers de la pel·li, el videoclip d’en Doraemon i les fitxes de tots els personatges. Aquest DVD tan fantàstic té edicions en castellà, català, gallec i euskera i costa només 20,95 euros.

  Xarxes socials

 • twitter
 • facebook

  Utilitats

 • Clica aquí per escoltar

7 Comentaris

 • dlfñgv

  - 26/05/2008 - 20:09h

 • Aixó del Coma es una llegenda Urbana u.u, Si no os ho creieu mireu a la Viquipedia o bé truqueu a la editorial de Japó i ho pregunte-ho ^^

  Rudi - 04/07/2006 - 23:59h

Vols afegir el teu comentari a la notícia?

NORMES D'ÚS

 • Les opinions són dels internautes, no pas de PetitaXarxa.cat
 • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
 • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
 • PetitaXarxa.cat es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.