lamalla.cat lamalla.cat Xarxa de Televisions Locals

    Xarxes socials

  • twitter
  • facebook

    Utilitats

  • Clica aquí per escoltar

Bunyols de Vent

Delícies per les setmanes de Quaresma

Els bunyols de vent o de quaresma s'acostumen a menjar tradicionalment durant el període de la Quaresma i la Setmana Santa. 

La seva denominació "de vent" es deu a la massa especialment flonja, com si quedés buit per dins.

Ingredients

- 250gr. de farina 
- 250ml. de llet 
- 185gr. de llard de porc (es pot substituir per mantega o margarina) 
- 9 ous (aproximadament) 
- 1 pessic sal 
- Sucre

Si els voleu farcir amb crema pastissera, en necessitareu 250gr. 

I per aromatitzar-los, podeu triar el que més us agradi: anís, pell de llimona, vainilla...

Preparació

Escolta com preparen la recepta en el programa La cuina de Carbó

Són uns veritables experts! 
 

    Xarxes socials

  • twitter
  • facebook

    Utilitats

  • Clica aquí per escoltar

Vols afegir el teu comentari a la notícia?

NORMES D'ÚS

  • Les opinions són dels internautes, no pas de PetitaXarxa.cat
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • PetitaXarxa.cat es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.