lamalla.cat lamalla.cat Xarxa de Televisions Locals

    Xarxes socials

  • twitter
  • facebook

    Utilitats

  • Clica aquí per escoltar

Pa de pessic amb xocolata i castanya

L'ús de la castanya és molt variat, en alguns països les castanyes es mengen bullides, saltades i fins i tot se'n fa farina. Hi ha llocs que també se'n fa licor, a França es fa el famós 'marron glacé' i aquí sobretot ens la mengem torrada i calenteta que està molt bona.

Però també en fem dolços, i si us agrada el pa de pessic i la xocolata, podeu fer un pa de pessic amb xocolata i castanya per llepar-vos els dits. Ens ho explica una oient del programa radiofònic 'La Cuina de Carbó' i és ben senzill:

Ingredients

250 gr de xocolata negre (o 100 gr de blanca i 150 de negre)

250 gr de crema de castanya

150 gr de mantega

75 gr de sucre

30 gr de farina

4 ous

1 sobre de llevat

Preparació

Escolteu com fer la recepta:

    Xarxes socials

  • twitter
  • facebook

    Utilitats

  • Clica aquí per escoltar

Vols afegir el teu comentari a la notícia?

NORMES D'ÚS

  • Les opinions són dels internautes, no pas de PetitaXarxa.cat
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • PetitaXarxa.cat es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.