lamalla.cat lamalla.cat Xarxa de Televisions Locals

    Xarxes socials

  • twitter
  • facebook

    Utilitats

  • Clica aquí per escoltar

Confitura de Castanyes

Una manera de menjar-ne tot l'any

La confitura va néixer fa molt i molt temps, molt abans del que us imagineu. És un invent dels humans per poder conservar les fruites, els bolets, les flors... durant anys. Si ho voleu saber tot sobre la confitura, podeu anar al 'Museu de la Confitura' de Torrent i segur que no se us escaparà cap detall.

Veureu que no és gens difícil de fer i que la podem fer de gairebé tot el que vulguem, fins i tot de castanyes. Heu tastat mai la confitura de castanya?

Ingredients

Per 2 kg de confitura de castanya necessitem:

2,5 kg de castanyes (amb pell i sense torrar)
1 beina de vainilla
1 polsim de sal
1'5 kg de sucre
300 dl d'aigua

Alguna cosa més?

Passa puré

Preparació

La Georgina Regàs, del 'Museu de la Confitura' de Torrent ens ho explica al programa 'La Cuina de Carbó':

    Xarxes socials

  • twitter
  • facebook

    Utilitats

  • Clica aquí per escoltar

Vols afegir el teu comentari a la notícia?

NORMES D'ÚS

  • Les opinions són dels internautes, no pas de PetitaXarxa.cat
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • PetitaXarxa.cat es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.